+36202056425 - VÉGKIÁRUSÍTÁS -50% A KÉSZLET EREJÉIG! Ingyenes szállítás 14.990Ft-tól! info@dreampiece.hu

Gyűjteni jó érzés. Nemcsak a birtoklás miatt, hanem azért is, mert egy gyűjtemény saját személyiségünk tükörképe, ami, ha kedvére való, boldoggá teszi a gyűjtőt. A fából készült puzzle képek gyűjtése pedig egyszerre örömforrás és hasznos hobbi!

Szinte mindenki gyűjt valamit. A gyerekek szép kavicsokat, csillogó apróságokat vagy épp babákat, a kamaszok fesztiválbelépőket őriznek meg évekig. A felnőttek között van, aki karácsonyfadíszeket, másos régiségeket, megint mások játékokat, ezen belül is kirakós játékokat gyűjtenek. Abban, aki nem gyűjtő típus ennek láttán óhatatlanul felmerül a kérdés, miért jó bármit is gyűjteni? A válasz egyszerű, azért, mert egészséges mértékben folytatva a gyűjtést, az ember minden egyes napon szerez magának egy kis örömöt, boldogságot.

Puzzle gyűjtőnek lenni cseppet sem magányos játék

Kirakós játékot játszani lehet egyedül, de társasjáték formájában is, sőt, akár versenyt is rendezhetsz ismerőseiddel, ha rendelkeztek ugyanazzal a puzzle játékkal. Azonban azok, akik igazán komolyan veszik ezt a szórakozást, nemcsak egy-egy darabot szereznek be, hanem igazi gyűjteménybe gyűjtik a legjobb játékokat. Sokan azt hiszik, a gyűjtés magányos dolog, de az igazság az, hogy legalább annyi szociális interakciót eredményez, mint mondjuk a futás. A játékok egymásnak ajánlása, esetleg közös kiválasztása, a lehetőségek megvitatása mind olyan dolog, amely erősíti az összetartozás élményét és a közös érdeklődési kör rengeteg új embert hozhat a gyűjtő életébe, akár klub is alapítható az új ismerősökkel. Ráadásul az, hogy valaki elkötelezi magát egy hobbi – vagy épp egy fából készült puzzle gyűjtemény – mellett, kitartóbbá és elhivatottabbá teszi az embert, ennek hatására pedig ez a jellemében még jobban visszaköszön, mint korábban. Ugyanilyen hatása van a gyűjtemény gondozásának is, hiszen nem elég megszerezni az egyes darabokat, azokat meg kell őrizni a lehető legjobb állapotban.

Légy boldog és elégedett a legújabb, fából készült puzzle játékoddal!

A gyűjtés iránti igény nem tervezett dolog, egyszer csak beindul. Az ember vesz vagy kap valamit, amihez elkezd kötődni, ami szellemi kihívást jelent számára, vagy épp valamit, ami gyönyörködteti. Aztán még többet szeretne belőle birtokolni. Egy gyűjtemény kialakítása és bővítése az elégedettség érzését keltik az emberben, főleg akkor, ha az elsők között juthat hozzá a kollekció legújabb darabjához, mint ahogy a Dream piece fából készült puzzle játékok folyamatosan bővülő palettájánál. Egyes kutatások pedig azt is kimutatták, hogy az új szerzemények igazi örömforrásként működnek. (Bár ehhez talán tudományos felmérés sem kell, kérdezzünk csak meg egy-két boltkórost – a szerk.) Sőt, egyes beszámolók szerint egy szép gyűjtemény létrehozása során a tulajdonos különlegesebb embernek érezheti magát, hiszen értékmegőrző munkát folytat.

A lakásodat is feldobja egy fa kirakós játékokból álló gyűjtemény

Az, aki egy gyűjteményt épít fel, nemcsak a kollekció teljességére fordít figyelmet, hanem arra is, hogy szépen mutasson a kijelölt helyén. A gyűjtők ritkán rejtik el a kincseiket, nincs ez másképp a fából készült puzzle rajongóival sem. Ráadásul a különféle állatokat rejtő kirakós játék környezetbarát dobozai, melyeket az a kép díszít – például orosz medve, brazil papagáj, bölcs bagoly, kíváncsi zsiráf, hatalmas elefánt, rejtőzködő kaméleon, a bámulatos bika vagy épp a bóbitás pingvin -, amelyet a kis csomag rejt, igazán tetszetős látványt nyújtanak egy polcra helyezve.

Iratkozz fel facebook oldalunkra:

Válogass népszerű termékeinkből: