+36202056425 - VÉGKIÁRUSÍTÁS -50% A KÉSZLET EREJÉIG! Ingyenes szállítás 14.990Ft-tól! info@dreampiece.hu

Stílusos és különleges karácsonyi ajándékot keresel? Ha még nincs ötleted, vagy szeretnél egy igazán különleges meglepetést a fa alá tenni, a fából készült kirakós játéknál nincs jobb választás. 5 okunk is van arra, hogy ezt mondjuk!

Alig két hónap múlva itt a karácsony, úgyhogy mondhatni már a célegyenesben vagyunk, ami az ajándékok kitalálását és beszerzését illeti. Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazán tökéletes meglepetést, érdemes betartani néhány dolgot. Nem kőbe vésett szabályok ezek, de megmutatják, hogy miért lehet jó karácsonyi ajándék a fából, felnőtteknek készült puzzle.

1. Mert énidőt ajándékozni a legjobb dolog

Ha az ember egyedül játszik kirakóssal, el tud mélyülni a saját gondolataiban és minőségi énidővel tudja magát kényeztetni. Ez nagyon fontos, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy néha kicsit egymaga legyen és feltöltődjön. Vagy épp arra, hogy eltöprengjen azokon a dolgokon, amelyek foglalkoztatják, de nincs ideje megtalálni a megoldást a mindennapi teendők mellett. Egy fából készült puzzle segít összpontosítani, kikapcsolódni, és ha elkészül a kép, máris más színben látja az ember a világot.

2. Mert a karácsonyi ajándék az odafigyelésről szól

Az emberek nem egyformák, van, aki a nagy társaságot szereti maga körül, mások inkább visszavonulnak és csendben elfoglalják magukat otthon. Ahhoz, hogy a megajándékozott valóban azt érezze, hogy személyre szóló ajándékot kapott, érdemes szem előtt tartani a habitusát, kedvteléseit. Sokaknak így sem könnyű meglepetést találni. Jó hír azonban, hogy szinte mindenkinek van kedvenc állata, és ha ezzel kapcsolatos az ajándék, az már jó irány ahhoz, hogy örömöt szerezzünk a másiknak. Ha pedig egy fából készült, vidám és színes puzzle ábrázolja az adott állatot, az tuti befutó!

3. Mert a felnőtteknek készült kirakós játék trendi

Igaz, hogy főként gyerekeknek készülnek a kirakós játékok, de a felnőtteknek is szüksége van az ilyetén kikapcsolódásra. Viszont – valljuk be – a Jégvarázs, vagy valamelyik másik, mostanában divatos mese már nem feltétlenül a nagykorúak világa és van, aki a városképeket, tájképeket sem szereti kirakni. Van, amikor csak az időhiány az, ami elrémiszt valakit egy 500-1000 darabos puzzle elkezdésétől. Számukra tökéletesek a Dream piece kirakós játékai, hiszen az M méretű puzzle-jeink nem vesznek igénybe annyi időt egy-egy este. Viszont egy nagyobb mérő kirakós ugyanúgy több estés szórakozást jelent, mint hagyományos társaik.

4. Mert a fából készült puzzle környezetbarát

Manapság egyre nagyobb körben terjed a környezettudatosság, legyen szó az anyagfelhasználásról, vagy épp a saját biztonságunkról. A fából készült kirakós játékok természetes alapanyagból, újrahasznosított fából készülnek, melyet lézerrel vágnak kis darabra. Mivel a csomagolás szintén környezetbarát fából van, a legtudatosabb környezetvédő számára is tökéletes ajándék!

5. Mert egyszerűen gyönyörű!

Akárki akármit mond, egy ajándéknak nemcsak jónak, de tetszetősnek is kell lennie. Egy szép tárgyra még nagyobb öröm ránézni. Ha pedig egy gyűjteménybe kerül a meglepetés, talán még fontosabb az, hogy milyen. Márpedig egy fából készült puzzle gyűjtemény valóban a lakás éke lehet, hiszen az egyes játékok letisztult csomagolása, a kirakóson látható és összerakható színpompás állat portrék csodás látványt nyújtanak. Már rájuk pillantani is gyönyörűség, hát még kirakni a képeket! Ha pedig még azt is hozzávesszük, hogy a nagy képben az adott állat élőhelyére utaló darabok is vannak, még csodásabb az élmény.

Iratkozz fel facebook oldalunkra:

Válogass népszerű termékeinkből: